مقایسه ایمپلنت دندان فوری و معمولی

مقایسه ایمپلنت دندان فوری و معمولی

فهرست مطالب

مقایسه ایمپلنت دندان فوری و معمولی

در بعضی موارد می‌توان به‌منظور جایگزینی دندان ازدست‌رفته، ایمپلنت را بلافاصله پس از کشیدن دندان در محل بی‌دندانی قرارداد اما گاهی شرایط برای کشیدن دندان و کاشت هم‌زمان ایمپلنت فراهم نیست، مثل وجود عفونت در انتهای ریشه یا نداشتن استخوان مناسب، به همین منظور از روش برش لثه برای قرارگیری ایمپلنت استفاده می‌شود، در این مقاله قصد داریم به مقایسه ایمپلنت دندان فوری و معمولی بپردازیم.امروزه اشکال مختلفی از ایمپلنت به‌منظور اینکه متقاضیان آن راحت‌تر تصمیم بگیرند، وجود دارد: مینی ایمپلنت‌ها و سایر ایمپلنت‌های معمولی.به‌طورکلی دو فرآیند کلی برای قرار دادن ایمپلنت موجود است: تک‌مرحله‌ای و دومرحله‌ای.

کاشت ایمپلنت به روش فلپ

مقایسه ایمپلنت دندان فوری و معمولی

درروش تک‌مرحله‌ای پس‌ از اینکه در منطقه بی‌دندانی بی‌حسی انجام شد، ایمپلنت به‌صورت مستقیم در داخل فک قرار می‌گیرد یعنی این فرآیند طی یک مرحله جراحی انجام می‌شود، این روش معمولاً بلافاصله پس از کشیدن دندان یا در شرایط ایدئال استخوانی قابل انجام است؛ اما در جراحی کاشت دندان به‌صورت دومرحله‌ای، ابتدا ایمپلنت در داخل فک قرار داده‌شده و سپس یک‌زمان مشخص برای ادغام بین ایمپلنت و استخوان لازم است.

یعنی ابتدا لثه برش داده‌شده و استخوان دریل می‌شود، ایمپلنت قرار داده‌شده و دوباره بسته می‌شود و مدت‌زمانی را برای قرارگیری اباتمنت و روکش باید صبر کنیم، بعد از گذشت این مدت کاور اسکرو از روی آن برداشته می‌شود و به‌جای آن قطعه‌ای به نام هیلینگ قرار داده می‌شود سپس بعد از گذشت مدتی و شکل‌گیری لثه، اباتمنت بر روی آن‌ها قرار داده می شودو سپس روکش نهایی گذاشته‌شده و این فرآیند به پایان می‌رسد.

در اوردنچرهایی که بر روی ایمپلنت قرار داده می‌شود، کلاهک‌هایی بر روی دنچر ها وجود دارد و دارای سایزهای مختلفی هست و بارنگ‌های مختلف بر اساس سایز مشخص‌شده اندک می‌توان بسته به سن بیمار میزان محکم شدن آن را تنظیم کرد، مثلاً در بیماران مسن‌تر می‌توان شل‌تر و در بیماران جوان‌تر محکم‌تر تنظیم کرد. همچنین افرادی هستند که از اووردنچرهای ثابت استفاده می‌کنند که در این موارد دندان مصنوعی توسط پیچ در فک ثابت می شود. همچنین دندان مصنوعی‌های معمولی دارای کام هستند که در فک بالا اجازه چشیدن طعم و مزه غذا را نمی‌دهد. به همین دلیل دنچرهای بر پایه ایمپلنت کام را ندارد و چشیدن مزه غذا و حس کردن به راحتی انجام می شود.

کاشت یک مرحله ای ایمپلنت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

آخرین مقالات