کاشت ایمپلنت دندان در دوران بارداری
به ویدئوی زیر در مورد کاشت ایمپلنت دندان در دوران بارداری دقت کنید.
در این قسمت از استیج مدرن در خدمتتون هستیم در ارتباط با سؤالی که این روزها برای خانمهای باردار مطرحشده است.آیا در دوران بارداری امکان درمان ایمپلنت امکانپذیر است یا خیر؟ در صورت ضرورت چطور؟ و یا اینکه قبل از بارداری میتوانند ایمپلنت انجام دهند یا نه؟بهترین و کوتاهترین پاسخی که میتوان به این سؤال داد این است که هر درمانی که نیاز به جراحی دارد برای بعد از سه ماه اول بارداری باید موکول شود و یا شاید بهتر است بگوییم که برای خانمهای باردار ممنوعیتی تعریفشده است. توصیههای پزشکی درواقع هرگونه درمان دندانپزشکی و یا غیرضروری مثل کاشت ایمپلنت دندان در دوران بارداری توصیه نمیکند. توصیه پزشکی به این صورت است که هرگونه درمان دندانپزشکی و غیرضروری مثل کاشت ایمپلنت را برای بعد از تولد نوزاد موکول میکند.
عوارض کاشت ایمپلنت در دوران بارداری
دلایلی که ما کاشت ایمپلنت دندان در دوران بارداری توصیه نمیکنیم به عوامل مختلفی بستگی دارد:
- کودک در حال رشد مواد زیادی را از بدن مادر تغذیه میکند و یا اگر مادر کلسیم بهاندازه کافی مصرف نکند کودک آن کلسیم را از استخوان مادر تغذیه و دریافت میکند. پس شما تصور کنید که اگر توی آن دوران ایمپلنت را انجام داده باشید جوش خوردن ایمپلنت با فک شما آسیب بسیار بزرگی میبیند و شاید به شکست ایمپلنت هم منجر شود.
- هر عمل جراحی عوارض خاص خود را دارد پس بهتر است که کودک متولد نشده را به خطر نیندازیم.
- مورد سوم اشعه ایکسی است. هر نوع درمان دندانپزشکی و حتی جراحی ایمپلنت نیاز به اشعه ایکس دارد. کودک خود را در مقابل این پرتوهای رادیولوژی قرار ندهید به خاطر اینکه عوارضی را به همراه دارد.
- مورد چهارم بیهوشیها هستند. بیهوشیها داروهای خیلی قویای هستند و برای خانمهای باردار توصیه میشود که در طول مدت این نه ماه از درمانی که نیاز به بیهوشی و یا بیحسی دارد اجتناب کنند.
- مورد پنجم استرس و نگرانی است. جراحی باعث تحریک نگرانی و استرس میشود و سطح اضطراب برای یک مادر باعث میشود که روی رشد کودک تأثیر بگذارد.

بهترین زمان کاشت ایمپلنت دندان در دوران بارداری
بهترین زمان کاشت ایمپلنت دندان در دوران بارداری بعد از تولد نوزاد است. ولی برای خانمهایی که نیاز فوری به پر کردن آن ناحیهی بیدندان دارند بهترین راهحل بهجای کاشت ایمپلنت، روکش ها و درمانهای موقت است.دندان مصنوعی در بارداری، درواقع خانمهای باردار در طول این مدت حتی برای اینکه تغذیه مناسبی داشته باشند برای رشد کودک خود میتوانند از دندان مصنوعیهای متحرک استفاده کنند تا زمان تولد فرزند خود.خانمهای باردار در این دوران باید بهداشت دهان و دندان خود را رعایت کنند و توسط دندانپزشک معاینات منظمی را داشته باشند. حداقل سه مرتبه در این دوره، تا در طول این نه ماه دچار ناراحتی و مشکل محیط دهانی نشوند.
خانمهای بارداری که در این مدت مدام استفراغ میکنند باید از خمیردندان ملایم استفاده کنند و محیط دهانی خود را زود به زود با دهان شویه بشویند و یا بعد از استفراغ میتوانند یک قاشق جوش شیرین را در آب حل کنند و با آن محلول دهان خود را بشویند تا عاری از هرگونه باکتری و یا جلوگیری از افزایش عفونت بشود.درست است که انجام کاشت ایمپلنت برای خانمهای باردار توصیه نمیشود و برای بعد از تولد فرزند خود میتوانند این درمان را انجام دهند ولی باید این را بدانند که از بهداشت دهان و دندان خود نباید غافل شوند، چون بر رشد کودک آنها تأثیرگذار است. همچنین توصیه میشود که محیطی آرام و بدون استرس و نگرانی را برای فرزند متولد نشده خود فراهم کنید.