کاشت ایمپلنت برای افراد غواص, بسته به شرایط خاص قابل انجام است.مهم ترین مرحله در کاشت ایمپلنت دندان فرآیند جوش خوردن ایمپلنت با استخوان است.در صورت جوش خوردن کامل ایمپلنت با استخوان بیمارمعمولا پس از چند هفته می تواند به غواصی ادامه دهد.
آیا کاشت دندان برای غواصان ممنوع است؟
پزشک بهترین مرجع اطلاعاتی جهت راهنمایی در این زمینه می باشد.به طور کلی غواصی در طول درمان انجام ایمپلنت تا پایان دوره ادغام ایمپلنت و استخوان پیشنهاد نمی شود .کاشت ایمپلنت یا همزمان با کشیدن دندان انجام می شود یا اینکه مدت زمانی پس از کشیدن دندان تا ترمیم شدن آن بخش طول می کشد ،تا آمادگی کافی برای کاشت دندان فراهم شود.
کاشت ایمپلنت مهم ترین مرحله است، متخصص ایمپلنت ابتدا با دریل فک را سوراخ می کند سپس ایأمپلنت تیتانیومی در فک قرار داده می شود.پس از کاشت ایمپلنت تا چند ماه نباید غواصی را انجام داد،تا زمانی که ایمپلنت به درستی با استخوان جوش بخورد.

شرایط کاشت ایمپلنت برای افراد غواص چگونه است؟
کاشت ایمپلنت برای افراد غواص, به شرایط خاص بستگی دارد.جوش خوردن ایمپلنت و استخوان شرط اساسی موفقیت درمان است. هر عاملی که باعث اختلال در این فرآیند شود ؛مثل جابجایی میکرومتری ایمپلنت، عفونت یا غیره باعث شکست درمان ایمپلنت می شود. پزشکان درباره دوری از شنا و غواصی پس از کاشت ایمپلنت نظرات متفاوتی را ارائه داده اند؛ بعضی اعتقاد دارند حداقل 3 ماه زمان لازم است ،در حالی که بعضی دیگر معتقدند تا 12 ماه نباید غواصی یا فعالیت هایی انجام داد که به دندان فشار وارد می کند.
ممکن است بعضی پزشکان چیزی درباره غواصی ندانند اما درباره اینکه چه مدت از فشارهای دندانی دور باشید را می دانند.چنانچه جوش خوردن استخوان و ایمپلنت انجام شده باشد، بیمار می تواند بعد از چند هفته غواصی را ادامه بدهد.بعد از اینکه روکش روی ایمپلنت گذاشته می شود، دیگر ایمپلنت با دندان طبیعی خودتان تفاوتی ندارد.با نخ دندان و مسواک از آن مراقبت کنید تا شرایط خوبی داشته باشید.
