کامپوزیت دندان ترکیبی از ماده زمینه ای ( نوعی رزین ) است و از روش های درمانی در دندانپزشکی زیبایی میباشد. استفاده از کامپوزیت ها ضمن داشتن دوام و ماندگاری خوب, درمان های زیبایی دندان ها را راحت تر کرده و موجب شده درمان در مدت زمان کمتر و با هزینه کمتری انجام شود. این درمان روشی ایمن و بدون اسیب میباشد و به دلیل اینکه در حین این درمان دندان های شما تراش نمیخورد و بافت نسج دندان سالم باقی میماند میتوانید هر زمانی که مایل باشید کامپوزیت های خود را بردارید و دندان های خود را به حالت اولیه آن برگردانید. در این مقاله شما را با عوارض و طول عمر کامپوزیت دندان اشنا میکینم.
همراه ما باشید!
عوارض کامپوزیت دندان !
باید به این نکته توجه کرد که هر درمانی با وجود تمام مزیت هایی که دارد, گاها معایب و عوارضی را نیز در پی دارد. البته شایان ذکر است که بروز عوارض و معایب درمان ونیر کامپوزیت بستگی به رعایت بهداشت دهان دندانی شما دارد. از دیگر عوارض کامپوزیت دندان ها میتوان به این موضوع اشاره کرد که در صورتی که شما در انتخاب دندانپزشک خود دقت لازمه را به عمل نیاورید و کامپوزیت دندانی با تبحر و ظرافت روی نسج دندان شما قرارنگیرد, باعث تجمع پلاک ها شده و سبب پوسیدگی دندان زیر کامپوزیت میشود. این امر سبب میشود که مجبور به برداشتن کامپوزیت و رفع پوسیدگی و انجام مجدد درمان شوید که علاوه بر هزینه ای که دارد وقت و زمان بیشتری از شما میگیرد.
نکته : لازم به ذکر است استفاده از کامپوزیت دندان دارای مزیتهای بسیار زیادی میباشد. بهتر است بدانید که این روش در طرح لبخند بسیار پرکاربرد و قابل استفاده میباشد و به دندان بیمارهیچ گونه آسیبی و صدمهای را نمیرساند.

طول عمر کامپوزیت دندان !
طول عمر کامپوزیت های دندانی نیز با بهداشت دهان دندان شما ارتباط مستقیمی دارد و باطبع هرچه شما بهداشت دندان های خود را رعایت کنید دوام و طول عمر کامپوزیت های دندان شما بیشتر خواهد بود. نکته قابل توجه دیگر در دوام کامپوزیت دندان عدم استفاده از مواد غذایی رنگ دار و کنترل مصرف چای و قهوه و نوشیدنی هایی از این قبیل است , به دلیل اینکه این مواد غذایی باعث تغییر رنگ در کامپوزیت های دندانی میشود, اما نگران نباشید در صورتی هم که این تغییر رنگ اتفاق بیافتد با مراجعه به دندانپزشک و پالیش دندان های خود میتوانید این مشکل را بر طرف کنید.