پیوند بلوک استخوان ایمپلنت به روش ساندویچ

پیوند بلوک استخوان ایمپلنت به روش ساندویچ

فهرست مطالب

پیوند استخوان فرآیندی است که در صورت عدم حجم و کیفیت مناسب استخوان معمولا قبل کاشت ایمپلنت صورت میگیرد تا ایمپلنت های دندانی در درست ترین مکان خود قرار بگیرند.پیوند بلوک استخوان ایمپلنت به روش ساندویچ ترکیبی از دو روش پیوند اتوگرفت و  آلو گرفت میباشد که همزمان با کاشت ایمپلنت صورت می گیرد.

پیوند بلوک استخوان ایمپلنت به روش ساندویچ به چه صورت است ؟

یکی از روش های جبران دندان از دست رفته کاشت ایمپلنت می باشد . ایمپلنت پیچ استوانه ای شکل است که در استخوان فک قرارمی گیرد و با استخوان جوش می خورد.
برای اینکه ایمپلنت عملکرد بسیار خوبی  داشته باشد باید از نظر بیولوژیکی در موقعیت مناسبی قرار بگیرد. اما در صورت از دست رفتن دندان، استخوان تغییر شکل پیدا کرده و تحلیل می رود، در نتیجه نیاز به پیوند استخوان داریم.برای انجام پیوند استخوان چندین تکنیک وجود دارد.
در سال 1998 ،dahlin به عنوان اولین نفر از پیوند بافت استفاده کرد، و توانست پیوند استخوان را با موفقیت انجام دهد.
GBR یا guided bone regeneration جز موارد بازسازی استخوان است که شامل روش های مختلفی می شود . پیوند استخوان از خود فرد ( اتوگرفت)، پیوند استخوان از شخص دیگر ( آلوگرفت)، پیوند استخوان مصنوعی ( زنوگرفت).
روش پیوند استخوان ساندویچ مدل خاصی از پیوند استخوان است که همزمان با کاشت ایمپلنت انجام می شود. در این تکنیک از استخوان افراد دیگری برای شبیه سازی ساختار استخوان خود فرد استفاده می شود. یک لایه از استخوان خود فرد در صورت امکان بر روی سطح ایمپلنت قرار داده می شود سپس لایه دیگری از استخوان فرد دیگر بر روی آن قرار می گیرد، این کار باعث تکثیر استخوان اسفنجی در استخوان خود فرد می شود.
لایه بیرونی دارای پوسته ای از استخوان ففرد دیگری است که پوسته استخوانی را در استخوان خود فرد شبیه سازی می کند.
همچنین از یک غشا مانع استفاده می شود که استخوان فرد دیگر را نگه دارد و جلوی سلول هایی که باعث کاهش پیوند می شوند را بگیرد.
با ترکیب این مواد بهترین پیوند استخوان را خواهیم داشت . این روش زمان درمان را کاهش می دهد و جراحی دو مرحله ای را حذف می کند ، هزینه را کاهش می دهد و نتایج مثبتی را در پی دارد.

پیوند بلوک استخوان ایمپلنت
پیوند بلوک استخوان ایمپلنت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

آخرین مقالات