معایب ایمپلنت دندان

معایب ایمپلنت دندان

فهرست مطالب

وقتی شما نیاز به دندان مصنوعی برای جایگزین کردن دندان از دست رفته داشته باشید تعداد معدودی انتخاب دارید.محبوب ترین روش درحال حاضر ایمپلنت دندان ، بریج دندان و پروتز مصنوعی قسمتی یا کل دهان می باشند.که در این مقاله قصد داریم به معایب ایمپلنت دندان بپردازیم.در ادامه معایب ایمپلنت دندان و ریسک کاشت ایمپلنت را توضیح می دهیم.

اگر می خواهید بدانید کدام روش بهترین درمان برای بی دندانی است ما به شما ایمپلنت دندان را توصیه می کنیم.متاسفانه ایمپلنت دندان به شرایط سلامتی خوب و الزاماتی قبل از شروع درمان نیاز دارد که مراجعه کنندگان باید دارای این شرایط باشند و یا این زمینه ها را فراهم کنند.

معایب ایمپلنت دندان

ابتدا به معایب مهم ایمپلنت دندان می پردازیم و سپس در مورد ریسک کاشت ایمپلنت دندان صحبت می کنیم.

هزینه ایمپلنت دندان

مهمترین عیب و مشکلی که ایمپلنت دندان در نظر مراجعه کنندگان دارد هزینه زیاد این روش در مقایسه با بریج دندانی و دندان مصنوعی می باشد.

هنگامی که شما به ایمپلنت فول موس نیاز داشته باشید این هزینه بیشتر نیز خواهد بود.اگر میخواهید که مقدار دقیق این هزینه ها را بدانید پیشنهاد می کنیم که از ویزیت آنلاین رایگان کلینیک دندانپزشکی بهره مند شوید.همکاران ما تا ساعت 2 بامداد پاسخگوی شما عزیزان می باشند.

پوشش بیمه درمانی

یکی دیگر از معایب ایمپلنت دندان اینست که بیمه های درمانی تقریبا این روش درمانی را پوشش نمی دهند و ممکن است برخی از بیمه های تکمیلی بخشی از هزینه های این درمان را پوشش دهند.بیمه ها هزینه هایی مانند ترمیم دندان را پوشش می دهند که ممکن است بخشی از پروسه ایمپلنت دندان شما باشد.

بهترین کار مراجعه به کلینیک دندانپزشکی برای پیدا کردن روش درمانی مناسب شما و محاسبه دقیق هزینه درمان شما می باشد.

نیاز به جراحی

یکی دیگر از معایب ایمپلنت دندان که از نظر بیماران از مهمترین معایب است نیاز داشتن به عمل جراحی برای کاشت ایمپلنت است.

ایمپلنت دندان روشی مادام العمر برای رفع بی دندانی است که در کنار این مزیت خود برای انجام عمل باید استخوان فک شما تراکم خوبی داشته باشد و درصورت تراکم استخوان کم برای کاشت ایمپلنت شما باید قبل از کاشت ، یک جراحی برای پیوند استخوان فک بگذرانید.

جراحی ایمپلنت به این صورت است که دندانپزشک پس از معاینه و ایجاد برنامه درمانی مختص شما افدام به برش لثه در محل انتخاب شده برای کاشت دندان می نماید و سپس با ابزار مخصوص استخوان فک را برای کاشت فیکسچر سوراخ می کند و پس از آن دوباره لثه را بخیه می کند.

زمان طولانی برای بهبود

اگر به دنبال روشی سریع برای رفع بی دندانی هستید ایمپلنت دندان به روش سنتی روش مناسبی برای شما نمی باشد و بهتر است ایمپلنت فوری و یا ایمپلنت یک روزه را مد نظر قرار دهید.یکی از معایب ایمپلنت دندان به روش سنتی زمان بر بودن ان است که با روش های جایگزین گفته شده می توانید سریع تر بیدندانی خود را رفع کنید و یا از روش های جایگزین دیگر استفاده کنید.

معمولا ایمپلنت سنتی به طور متوسط 6 تا 9 ماه زمان برای بهبودی کامل نیاز دارد و در طی این مدت نباید فشار زیادی به ایمپلنت وارد کنید.تا ایمپلنت به صورت درست در جای خود با استخوان پیوند بخورد و مانند یک دندان واقعی بتواند هنگام جویدن غذا فشار را تحمل کند.

به محض اینکه جراحی تمام شد باید اجازه دهید تا لثه های شما دوباره ترمیم شوند و استخوان فک در اطراف فیکسچر ایمپلنت رشد کند.دوره بهبودی بسته به افراد می تواند 3 تا 18 ماه به طول انجامد.پس از این دوره تاج های مصنوعی ساخته شده در لابراتوار دندانپزشکی مدرن روی ایمپلنت ها فیکس می شوند و دوام این ایمپلنت ها مادام العمر خواهد بود.

احتمال شکست وجود دارد

هر فردی که ایمپلنت دندان را انتخاب می کند ریسک ناموفق بودن این پروسه درمان را گرچه بسیار کم در نظر می گیرد.احتمال ناموفق بودن ایمپلنت دندان 5% می باشد.اگر قصد استفاده از درمان ایمپلنت دندان را دارید پیشنهاد می کنیم که برای اینکار به کلینیک دندانپزشکی مراجعه کنید چرا که یک کلینیک دندانپزشکی مجهز می تواند دوره درمان شما را کوتاه تر و هزینه های درمانی شما را کاهش دهد و همچنین وجود دندانپزشکان متخصص احتمال موفقیت این درمان را تا 99% افزیش می دهد.

ریسک کاشت ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنت دندان یک روش ایده آل برای رفع بی دندانی و یا جایگزین کردن دندان از دست رفته می باشد.اما ریسک کاشت ایمپلنت را نیز باید در نظر بگیرید.ایمپلنت ها یک روش بی نقص هستند که ظاهری مانند دندان های طبیعی دارند و کسی متوجه مصنوعی بودن آن ها نمی شود همچنین با ایمپلنت مشکلاتی که افراد با دندان مصنوعی و بریج دندانی تجربه کرده اند نخواهید داشت.

ریسک کاشت ایمپلنت-;کلینیک دندان پزشکی مدرن
ریسک کاشت ایمپلنت-;کلینیک دندان پزشکی مدرن

عفونت

عفونت معمولا به دلیل نفوذ باکتری ها به بافت لثه در حین حراحی بوجود می آید.این عمل هنگامی اتفاق می افتد که دندانی به دلیل پوسیدگی و یا سایر دلایل کشیده می شود و باکتری های موجود بر روی دندان در محل باقی می مانند.همچنین اگر پروسه کاشت ایمپلنت به درستی انجام نشود و بین ایمپلنت و استخوان فاصله باشد محل تجمع باکتری ها می شود.

می تواند به بافت عصب ها و یا دندان های دیگر آسیب رساند

از دیگر معایب ایمپلنت و ریسک کاشت ایمپلنت امکان آسیب رساندن دندانپزشک به ریشه دندان های کناری و یا سایر بافت های دهان از جمله عصب ها هنگام سوراخ کردن استخوان فک برای کاشت ایمپلنت  می باشد.

این ریسک کاشت ایمپلنت با استفاده از روش ایمپلنت دیجیتال به طرز چشمگیری کاهش پیدا می کند.

آسیب به عصب ها چگونه اتفاق می افتد؟

رشته اصلی عصب های دهان از داخل استخوان فک و از قسمت پایینی استخوان عبور می کند و بسیار حساس می باشد.اگر دندانپزشک شما حین انجام جراحی و کاشت ایمپلنت به آن برخورد کند و یا پایه ایمپلنت بسیار نزدیک به آن پیچ شود باعث بروز آسیب می شود.

برای جلوگیری از ریسک کاشت ایمپلنت ، دندانپزشک از عکس X-Ray و قالب دهانی استفاده می کند.

بروز مشکلات سینوسی

یکی از معایب ایمپلنت آسیب رسیدن به سینوس ها هنگام کاشت ایمپلنت در فک بالا می باشد.استخوان صورت دارای حفره هایی می باشد که سینوس نامیده می شوند.

اگر فک دارای تراکم استخوان کافی برای کاشت ایمپلنت ها نباشد این استخوان اطراف سینوس ممکن است سوراخ شود.اگر این سینوس ها سوراخ شوند ممکن است عفونت سینوس رخ دهد.

معایب کاشت ایمپلنت و عفونت سینوس-کلینیک دندان پزشکی مدرن
معایب کاشت ایمپلنت و عفونت سینوس-کلینیک دندان پزشکی مدرن

چگونه ریسک کاشت ایمپلنت را کاهش دهیم؟

با اینکه احتمال بروز ریسک کاشت ایمپلنت بسیار کم است اما انجام  مراحلی قبل ، هنگام و پس از انجام پروسه ایمپلنت دندانی باعث کاهش این ریسک ها و از بین رفتن آنها می شود.

کاهش ریسک قبل از ایمپلنت

  • ویزیت ارزیابی کامل وضعیت دهانی شما بصورت کامل توسط یک جراح متخصص و نام آشنا ، یک متخصص جراحی خوب به طور کامل وضعیت دهان و دندان شما را بررسی می کند و با استفاده از X-Ray گرفته شده از دهان شما یک برنامه درمانی و جراحی متناسب با وضعیت شما برنامه ریزی می کند.
  • سیگار کشیدن رشد و پیوند استخوان شما با ایمپلنت را کاهش می دهد و از مهمترین معایب ایمپلنت نیز می باشد چرا که احتمال ناموفق بودن این روش در افراد سیگاری بیشتر است.اگر شما سیگار می کشید بهتر است موقتا این کار را نکنید تا بهبودی کامل حاصل شود.
  • رعایت بهداشت دهان و دندان به طور مرتب.حداقل دوبار در روز مسواک بزنید و از نخ دندان استفاده کنید تا دهان شما خانه جدید باکتری های دهانی مضر نشود.

کاهش ریسک پس از ایمپلنت

  • محل کاشت ایمپلنت را لمس نکنید. این عمل می تواند وسوسه کننده باشد و شما بخواهید با زبان خود این منطقه را لمس کنید اما اینکار باعث بروز عفونت می شود.
  • دستورات پزشک خود را انجام دهید اگر برای جلوگیری شما آنتی بیوتیک تجویز کرده است بهتر است این درمان را به اتمام برسانید و تمام این دارو را طبق دستور او مصرف کنید.
  •  بهداشت کامل دهان و دندان را کامل رعایت کنید.بهداشت دهان و دندان مناسب از رسوب و تجمع پلاک دندانی جلوگیری می کند.
  • به صورت دوره ای توسط دندانپزشک خود ویزیت شوید تا از بروز آسیب های احتمالی پیش از اینکه دیر شود مطلع شده و پیشگیری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

آخرین مقالات