دندان قروچه

درمان دندان قروچه با وجود قرنطینه و مشکلات آن

فهرست مطالب

با توجه به تماسها و سوالاتی که شما عزیزان حین تماس های خودتان از دندانپزشکان مجموعه ما داشتید مشکلی که بین بعضی از افراد ایجاد شده بود دندان قروچه ، فشار و سائیدگی بین دندانها و آسیب هایی است که به دندان ها وارد شده . ما در این مبحث به توضیح این عارضه می پردازیم .

دندان قروچه چیست ؟

در اصطلاح به ساییدن دندانها روی هم و فشار دادن آنها به هم دندان قروچه می گویند. این عارضه معمولا در حین خواب اتفاق می افتد اما گاهی بعضی افراد در حالت بیداری و در اثر استرس و فشارهای روحی زیادی که بر آنها حاکم است نیز دچار دندان قروچه میشوند . دندان قروچه بیشتر در افراد کم سن و کودکان دیده میشود که به مرور زمان این عادت ترک میشود .

دندان قروچه در چه گروه از افراد بروز میکند ؟

این عارضه به دلیل اتفاقهای مختلفی بوجود می آید اما در بیشتر مواقع افرادی که دچار مشکلات تنفسی ، استرس ، عصبانیت ، خشم و هیجانهای کنترل نشده هستند دچار ساییدگی دندان میشوند همچنین افرادی که از بیماری های اعصاب و روان رنج میبرند ، افرادی که بیماری های عضلاتی فک و صورت دارند نیز ممکن است جز این دسته هستند . گاهی مصرف بعضی از داروها مانند داروهای ضد افسردگی نیز در ایجاد این مشکل دخیل هستند .

علائم ساییدگی دندان کدامند ؟

  1. حساسیت به گرما و سرما
  2. لقی دندان ها
  3. دردهای شدید و طولانی مدت
  4. انقباض عضلات فک
  5. شنیدن صدای ساییدن دندانها روی هم که بیشتر اطرافیان در حین خوابیدن شما متوجه این مسئله میشوند
  6. شکستن و خراب شدن دندانهای سالم
  7. خراب شدن مجدد دندانهای پر شده و …

همگی از علائم این بیماری هستند که نشان میدهد شما در هنگام خواب ، ورزش و یا زمانیکه دچار استرس و هیجان میشویم دندانهایتان را روی هم فشار میدهید .

درمان دندان قروچه 

درمان این عارضه با توجه به علت آن تعریف میشود در واقع باید علت آن شناسایی شود تا با توجه به آن ، درمان هم تعیین شود .

  1.  اگر شما یه علت مشکلات دندانی این کار را انجام میدهید براحتی میتوانید با درمان و یا ترمیم دندانهایتان این بیماری را درمان کنید .
  2.  چنانچه در اثر استرس ، اضطراب و هیجان بوجود می آید میتوانید با کمک مشاوره دندانپزشک و به وسیله تمریناتی که به شما داده میشود میتوانید این عادت خود را ترک کنید .
  3.  تجویز داروهایی که مانع از فشار دادن دندانها به هم در زمان خواب میشود .
  4.  افرادی هم که از قرص های ضد افسردگی و اعصاب و روان استفاده میکنند ، با تجویز دندانپزشک و یا پزشکی که تحت درمان آن هستند نیز میتوانند دارویی را جایگزین داروی قبلی کنند و یا دارویی در کنار آن تجویز و مصرف شود تا به شما در ترک این عادت کمک کند .
  5.  مراجعه به دندانپزشکی و تهیه night guard که در برنامه های قبلی و همچنین وب سایت ما توضیحات کامل ، همراه با نحوه استفاده از آنها بطور کامل توضیح داده شده است .

شما میتوانید برای پیدا کردن علت این عارضه با مشاوران کلینیک دندانپزشکی مدرن تماس بگیرید تا بهترین طرح درمان با توجه به علت بیماری ، برای شما در نظر گرفته شود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

آخرین مقالات